Известие

Collapse
No announcement yet.

Diagnostic Software - AlfaDiag - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    ок. бобо а какав е варянта за тези опци, който сам написал по горе, искам да се осаваршенствам в тази област какво трябва да притежавам като техника и софт.? прости искам да мога да поправям имобилаизери и тн, иначе сас свободната версия мога само да си триа грешки.
    знаеме че ти си компетентен по всички вапроси и ако не е проблем да споделиш малко инфо ! дано не сам мн нагал. благодаря предварително..
    мисли, преди да дейсваш !!!

Comment

Първоначално публикувано от KaloianIvanov Покажи съобщение
      някой може ли да ми прати драйвъра за кабела ОБД2 ? Че вече ми се запали главата .
      мерси предварително !
      Колега кабели ОБД2 точно 645 вида
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега кабели ОБД2 точно 645 вида
        бобо ето за този кабел става дума http://www.obd2-scanner.com/images/vag409.jpg

Comment

Първоначално публикувано от sonchev Покажи съобщение
          По снимка няма как да знам какъв е кабела такива сини аз лично имам 4 вида Е там на снимката има CD опитай с него
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

По снимка няма как да знам какъв е кабела такива сини аз лично имам 4 вида Е там на снимката има CD опитай с него
            VAG KKL САМО ТОВА ПИШЕ НА НЕГО, И АКО НЕ Е ТОЗИ КАКАВ ТРЯБВА ДА Е ?
            Last edited by sonchev; d.m.y г., 20:29.

Comment

Колега,поръчай си от ebay.Моя дойде за 27 лв с доставката - моят е такъв:
              USB DIAGNOSTIC CABLE 409.1 OBD2 II LEAD VAG COM VAG-COM
              Алфа...всичко друго е компромис!
              http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
              Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
              Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Аз си питах ,ама не на място ,да питам и тук ...алфадиага и фес вървят ли както трябва на уин 7 ? по точно на фес е версия 2.5 ?

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от sonchev Покажи съобщение
                  С този кабел можеш да си правиш диагностика на двигателя например.

За имобилайзери, одометри и т.н. има доста по-скъпа и сложна техника от този кабел. Първо се запознай с техниката и начина и на работа и тогава се хвърляй във филма. Има да четеш бая
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Аз си питах ,ама не на място ,да питам и тук ...алфадиага и фес вървят ли както трябва на уин 7 ? по точно на фес е версия 2.5 ?
                    Успях да подкарам само FES.Алфадиага не мога д аму стартирам крака,анаправих толкоз гимманстики.Успях само на чисто копие на WIN XP да го подкарам,но след инсталирне на ъпдейите всичко се скапа.
                    Алфа...всичко друго е компромис!
                    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                      Успях да подкарам само FES.Алфадиага не мога д аму стартирам крака,анаправих толкоз гимманстики.Успях само на чисто копие на WIN XP да го подкарам,но след инсталирне на ъпдейите всичко се скапа.
                      Алфадиага ми е редовен ,платен от 3 години. ФЕС не ми е затова питам за версия 2.5 или 2.6 .

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ннякой да знае нещо повече за AlfaOBD ?

Нов софтуер за нашите коли ,нещо като ФЕС и алфадиаг,но с доста повече функции.
                        На първо четене ,в повече може да адаптира ключове и да намира имобилайзера и ,което е много важно ..вече не ви трябва лартоп за този софт .... можете да си го инсталирате и на мобилен телефон ,стига да е с уиндоус мобиле . За жалост няма за симбиан ... още ,но човека обещава ,че ще направи версия и за симбиан 9.**

www.alfaobd.com
                        Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 12:59.

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ще се пробва.
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            Ннякой да знае нещо повече за AlfaOBD ?

Нов софтуер за нашите коли ,нещо като ФЕС и алфадиаг,но с доста повече функции.
                            На първо четене ,в повече може да адаптира ключове и да намира имобилайзера и ,което е много важно ..вече не ви трябва лартоп за този софт .... можете да си го инсталирате и на мобилен телефон ,стига да е с уиндоус мобиле . За жалост няма за симбиан ... още ,но човека обещава ,че ще направи версия и за симбиан 9.**

www.alfaobd.com
                            Много прилича на новия ФЕС мобаил Само не разбрах къде видя че може да намира имобилайзера и как го интерпретираш това ти изказване?
                            sigpic

Comment

Точно за FES mobile става въпрос
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Много прилича на новия ФЕС мобаил Само не разбрах къде видя че може да намира имобилайзера и как го интерпретираш това ти изказване?
                                Ми пише ,че може да адаптира ,това го интерпретирам ,че като не ти разпознава имобилайзера ,на място го намира и адаптира ключа...колкото до мобайл версията на фес ,не знаех ,че има

а как става връзката на мобилния ?
                                Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 16:38.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X